100 Fondant animals for cake decorations Penman Helen
1000 Recetas de cocina Española Servilibro
Aasian keittiö Tan Terry
Albanian Cooking Sini Tatjana
Aloittelevan Amorin keittokirja Valio Oy 1998
Alussa oli sipuli, sipulireseptien parhaat keittiömestarin tapaan Kerkkänen Petri - Vesikansa Saara
A Taste of Arabia, recipes and customs from Arabia and beyond Kirkness Parker Jessie
A Taste of Mauritius, Little secrets of our cuisines Daswani Sandy
Aura, kihkeä kyllä Luomajoki -Melasniemi, Valio Oy
Bulgarian National Cuisine the 50 most popular recipes Avramova - Lazarova - Chausheva
Cake Pops by Bakerella
Cake Pops Bakes Molly
Cakes in Bloom, the art of exquisite sugarcraft flowers Porchen Peggy
Cardamon and Lime Recipes from the Arabian Gulf Al-Hamad Sarah
Celebrate with a cake! Smith Lindy
Chinese cookbook, yan-kit´s classic Roden Claudia
Chinese Cantonese Cooking Hsiung Deh-Ta
Cocktailpalat Le Cordon Bleu
Colettés birthday cakes Peters Colette
Cretan Cuisine for everyone Lambraki Myrsini
Decorating Cakes The Wilton School
Eric Lanlards master cakes Lanlard Eric
Glamour cakes Lanlard Eric
Herkkuja Mikrosta Kauppiaitten Kustannus Oy 1989
Herkutellaan yhdessä, miten kutsut onnistuvat Valitut Palat 1987
Herkutellaan kalalla Olsson - Erlandsson - Sahlén
Herkuttelijan iltapalat WSOY 1981
Herkuttelijan kastikekirja Art House
Huippukokki Karmavuo Risto
Italialainen keittokirja Pekkanen Inna
Itämainen keittiö Hsiung - Fernandez - Wheeler
Japanesen and Korean Cooking Periplus
Juhlitaan yhdessä Valio Oy 2004
Juusto ja Viini Valio Oy, Alko Oy 1998
Jälkiruokakakut ja hedelmäpiiraat WSOY
Jälkiruoat Le Cordon Bleu
Kakku Helmen Juhlakakut Penttilä Pia
Kakkuja ja torttuja Wolter Annette
Kakkutaidetta Kotikeittiössä Iivanainen Emma
Kalaruokia ja meren herkkuja WSOY 1981
Karpin keittokirja Luotonen Katriina
Karppaa kevyesti Hallén Anna
Kasviskeittokirja Kauppiaiden Kustannus Oy 1989
Keittotaidon Akatemia Le Cordon Bleu
Keittotaito H.Koskimies - E.Somersalo (WSOY 1933)
Kodin ruokavuosi, neljä vuodenaikaa Valio Oy
Kotilieden suuri säilöntäkirja
Kotisäilöjän kirja Kytövuori - Hopsu-Neuvonen - Karttunen Marttaliitto ry
Kotoinen Pitopöytä WSOY 1981
Koulun keittokirja Reinilä-Hellman Edit (Otava 1923)
Kultainen Keittokirja 1-4 WSOY
Laatua leivontaan Peltomäki - Välimäki - Minni - Koponen
Lahjoja keittiöstä Rigg Annie
Leivät ja vehnäset WSOY 1981
Ludvig XIV:n parsasta Hollywood-salaattiin Ekroos Gunvor (WSOY 1958)
Lämpimäisiä Valio Oy 1997
Maailman parhaat kakut Gummerus 1996
Macaron-leivokset toim Gummerus
Makumatka kevyeen kotiruokaan Diabetesliitto
Marja- ja säilöntäopas Tiainen - Elonen - Kilpi (1987)
Martan marjaherkut Marttaliitto ry 2002
Maukasta porsaanlihasta WSOY 1981
Melkein kivikautinen keittokirja Suuronen-Gelb, Johansson
Ohukaisia Kauppiaitten Kustannus Oy 1990
Olive Oil Nutrition and good health, 155 Greek traditional recipes Sandilou Maria
Otavan Suuri Keittokirja Otava 1993
Over 100 of Caribbean recipes Pro publishing inc.
Pala kakkua - ja paljon muuta Lindholm Leila
Parasta Kotiruokaa Liimatainen Aura
Parhaat täytekakut Joutjärvi Marita (Kodin Kuvalehti)
Parhaat leivonnaiset Otava 1994
Pasta ja muut Italian herkut Kodin Kuvalehti
Penninvenyttäjän keittokirja Marttaliitto ry
Perfect party cakes made easy Deacon Carol
Portuguese cooking English edition, Bonechi
Pretty Witty Cakes, Book of sugarcraft characters Witt Suzi
Pronto pronto! Herkutellen halki Italian
Ranskalaisia talonpoikaisruokia WSOY 1980
Risotto ja panna cotta, Piemonten parhaat maut Giacoletto - Haapio - Lehti
Sadonkorjuun juhlaa Burgess Linda - Richardson Rosamond
Salaatit Kauppiaitten Kustannus Oy 1991
Sata soppaa Pohjanluoma Riitta
Sensacionales Sopas Edimat Libros
Sokerileipurin Salaisuudet Höijer Jenni - Löfgren Hanna
Soymilk Desserts Shida Yasuyo
Suklaa, suuri herkkukirja Bardi Carla
Sugar Roses for Cakes Peck Tombi, Dunn Alan, Warren Tony
Suuri iltapalakirja Toim. Järvelin Marja
Suuri Jälkiruokakirja Kauppiaitten Kustannus Oy 1988
Suuri lihakirja Kauppiaitten Kustannus Oy 1988
Suuri voileipäkirja Kauppiaitten Kustannus Oy 1988
The best of Canary Island cookery Vera Felisa - Remedios Sosa - Leal Ana - Yurena Diaz
The best of Indonesian cooking Owen Sri
The best of Thai Dishes by Sisamon Kongpan
The Decorative Art of Japanese food carving Nagashima Hiroshi
The famous Turkish cookery Minyatür yayilari
The International school of sugarcraft Book one Lodge Nicholas
The International school of sugarcraft Book two LodgeNicholas
The International school of sugarcraft Book three Ford Margaret - Lodge Nicholas
The Sushi menu book Ikeda Publishing
Torttuja ja piirakoita Kauppiaitten kustannus Oy 1991
Traditional Japanese recipebook with English Translation Saito Tatsuo - Simoes Raul
Unelmakakut Svensk Ulla
Vihannekset ja juurekset WSOY 1981
Vuosisadan Keittokirja Otava 1993
1000 Recetas de cocina Española Servilibro
Aasian keittiö Tan Terry
Albanian Cooking Sini Tatjana
Aloittelevan Amorin keittokirja Valio Oy 1998
Alussa oli sipuli, sipulireseptien parhaat keittiömestarin tapaan Kerkkänen Petri - Vesikansa Saara
A Taste of Arabia, recipes and customs from Arabia and beyond Kirkness Parker Jessie
A Taste of Mauritius, Little secrets of our cuisines Daswani Sandy
Aura, kihkeä kyllä Luomajoki -Melasniemi, Valio Oy
Bulgarian National Cuisine the 50 most popular recipes Avramova - Lazarova - Chausheva
Cake Pops by Bakerella
Cake Pops Bakes Molly
Cakes in Bloom, the art of exquisite sugarcraft flowers Porchen Peggy
Cardamon and Lime Recipes from the Arabian Gulf Al-Hamad Sarah
Celebrate with a cake! Smith Lindy
Chinese cookbook, yan-kit´s classic Roden Claudia
Chinese Cantonese Cooking Hsiung Deh-Ta
Cocktailpalat Le Cordon Bleu
Colettés birthday cakes Peters Colette
Cretan Cuisine for everyone Lambraki Myrsini
Decorating Cakes The Wilton School
Eric Lanlards master cakes Lanlard Eric
Glamour cakes Lanlard Eric
Herkkuja Mikrosta Kauppiaitten Kustannus Oy 1989
Herkutellaan yhdessä, miten kutsut onnistuvat Valitut Palat 1987
Herkutellaan kalalla Olsson - Erlandsson - Sahlén
Herkuttelijan iltapalat WSOY 1981
Herkuttelijan kastikekirja Art House
Huippukokki Karmavuo Risto
Italialainen keittokirja Pekkanen Inna
Itämainen keittiö Hsiung - Fernandez - Wheeler
Japanesen and Korean Cooking Periplus
Juhlitaan yhdessä Valio Oy 2004
Juusto ja Viini Valio Oy, Alko Oy 1998
Jälkiruokakakut ja hedelmäpiiraat WSOY
Jälkiruoat Le Cordon Bleu
Kakku Helmen Juhlakakut Penttilä Pia
Kakkuja ja torttuja Wolter Annette
Kakkutaidetta Kotikeittiössä Iivanainen Emma
Kalaruokia ja meren herkkuja WSOY 1981
Karpin keittokirja Luotonen Katriina
Karppaa kevyesti Hallén Anna
Kasviskeittokirja Kauppiaiden Kustannus Oy 1989
Keittotaidon Akatemia Le Cordon Bleu
Keittotaito H.Koskimies - E.Somersalo (WSOY 1933)
Kodin ruokavuosi, neljä vuodenaikaa Valio Oy
Kotilieden suuri säilöntäkirja
Kotisäilöjän kirja Kytövuori - Hopsu-Neuvonen - Karttunen Marttaliitto ry
Kotoinen Pitopöytä WSOY 1981
Koulun keittokirja Reinilä-Hellman Edit (Otava 1923)
Kultainen Keittokirja 1-4 WSOY
Laatua leivontaan Peltomäki - Välimäki - Minni - Koponen
Lahjoja keittiöstä Rigg Annie
Leivät ja vehnäset WSOY 1981
Ludvig XIV:n parsasta Hollywood-salaattiin Ekroos Gunvor (WSOY 1958)
Lämpimäisiä Valio Oy 1997
Maailman parhaat kakut Gummerus 1996
Macaron-leivokset toim Gummerus
Makumatka kevyeen kotiruokaan Diabetesliitto
Marja- ja säilöntäopas Tiainen - Elonen - Kilpi (1987)
Martan marjaherkut Marttaliitto ry 2002
Maukasta porsaanlihasta WSOY 1981
Melkein kivikautinen keittokirja Suuronen-Gelb, Johansson
Ohukaisia Kauppiaitten Kustannus Oy 1990
Olive Oil Nutrition and good health, 155 Greek traditional recipes Sandilou Maria
Otavan Suuri Keittokirja Otava 1993
Over 100 of Caribbean recipes Pro publishing inc.
Pala kakkua - ja paljon muuta Lindholm Leila
Parasta Kotiruokaa Liimatainen Aura
Parhaat täytekakut Joutjärvi Marita (Kodin Kuvalehti)
Parhaat leivonnaiset Otava 1994
Pasta ja muut Italian herkut Kodin Kuvalehti
Penninvenyttäjän keittokirja Marttaliitto ry
Perfect party cakes made easy Deacon Carol
Portuguese cooking English edition, Bonechi
Pretty Witty Cakes, Book of sugarcraft characters Witt Suzi
Pronto pronto! Herkutellen halki Italian
Ranskalaisia talonpoikaisruokia WSOY 1980
Risotto ja panna cotta, Piemonten parhaat maut Giacoletto - Haapio - Lehti
Sadonkorjuun juhlaa Burgess Linda - Richardson Rosamond
Salaatit Kauppiaitten Kustannus Oy 1991
Sata soppaa Pohjanluoma Riitta
Sensacionales Sopas Edimat Libros
Sokerileipurin Salaisuudet Höijer Jenni - Löfgren Hanna
Soymilk Desserts Shida Yasuyo
Suklaa, suuri herkkukirja Bardi Carla
Sugar Roses for Cakes Peck Tombi, Dunn Alan, Warren Tony
Suuri iltapalakirja Toim. Järvelin Marja
Suuri Jälkiruokakirja Kauppiaitten Kustannus Oy 1988
Suuri lihakirja Kauppiaitten Kustannus Oy 1988
Suuri voileipäkirja Kauppiaitten Kustannus Oy 1988
The best of Canary Island cookery Vera Felisa - Remedios Sosa - Leal Ana - Yurena Diaz
The best of Indonesian cooking Owen Sri
The best of Thai Dishes by Sisamon Kongpan
The Decorative Art of Japanese food carving Nagashima Hiroshi
The famous Turkish cookery Minyatür yayilari
The International school of sugarcraft Book one Lodge Nicholas
The International school of sugarcraft Book two LodgeNicholas
The International school of sugarcraft Book three Ford Margaret - Lodge Nicholas
The Sushi menu book Ikeda Publishing
Torttuja ja piirakoita Kauppiaitten kustannus Oy 1991
Traditional Japanese recipebook with English Translation Saito Tatsuo - Simoes Raul
Unelmakakut Svensk Ulla
Vihannekset ja juurekset WSOY 1981
Vuosisadan Keittokirja Otava 1993
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti